Rijschool-hypnose en BodyMind Release

In het onderbewuste wordt alles opgeslagen wat je ooit hebt ervaren, gezien, geroken of geproefd. In het onderbewuste zit ook jouw automatische bescherming. Die bestaat uit : vechten, vluchten, verslappen, verstijven op het moment dat er iets dreigt te gebeuren. Deze automatische reactie zorgt in jouw lichaam voor : verhoogde hartslag, verhoogd adrenaline, zweten, trillen, spieren op scherp,  klaar om te vluchten, te vechten, te verstijven, te verslappen en soms ook voor nare dromen!

Met therapeutische hypnose en Body Mind Release kun je mensen afhelpen van allerlei emotie-gerelateerde klachten, angsten en fobieën. Maar ook stoppen met roken,  omgaan met pijn, afslanken, gebrek aan zelfvertrouwen, slaapproblemen, burn-out, somberheid  zijn prima te behandelen door voorbij de kritische factor naar het onderbewuste te gaan!

Effecten van hypnose en Body Mind release: hypnose-en-belemmerende-overtuigingen-1020x510

Je algehele zelfvertrouwen kan toenemen en herstellen en je kunt een rustiger leven leiden vanuit een veilig gevoel.
Het kan stress of angst wegnemen, zoals rij-angst en examenvrees of situatie-gerelateerde angst na een ongeval of een negatieve ervaring en je kunt beter in vel komen te zitten en je kunt zelfhypnose aangeleerd krijgen. Je kunt beter voorbereid aan je rij-examen beginnen, zowel voor theorie als praktijk. En je kunt opgedane ervaringen die nog nader verwerkt dienen te worden transformeren en iets negatiefs loslaten en er iets positiefs voor in de plaats zetten.

Chris is gediplomeerd rij-instructeur, maatschappelijk werkster, therapeutisch hypnotiseur en aankomend BMR therapeut.

Neem contact op voor meer informatie op telefoonnummer 06 39141844